Title Image

Despre noi

Echipa noastră

„FOUR Design Studio a fost și este despre familie, împărtășirea dorințelor și vizunii, despre creativitate, pasiune și empatie, principii care ne leaga și care ne-au format împreuna ca echipă. Timpul ne-a demonstrat că, pe lângă acestea, orice proiect, personal sau de business, presupune și o doză considerabilă de perseverență, umor și, bineînțeles, de șansă. Șansă care, deși uneori vine din cele mai neașteptate contexte, aduce cu sine și provocările fără de care nu poți atinge maturitatea – nici personal și nici profesional.

Când am demarat proiectul FOUR Design Studio nu am facut-o atât în ideea de business, cât mai degrabă ca un experiment. Am mers pe principiul: de ce sa nu încercăm? Am vazut în asta o oportunitate de a mă exprima liber, de a crea și a mă implica în direcțiile care mă pasionează, o șansă pe care nu am avut-o în perioada în care am colaborat cu alte birouri de arhitectură. Apoi, asa cum se întamplă întotdeauna când faci lucrurile corect, sincer și puțin naiv la început, am reușit să creștem și au început să apară oportunitățiile de a ne implica în proiecte mai mari, care au adus cu sine nevoia firească de extindere a echipei. De aceea, am căutat sa îmi aduc alături colegi la fel de pasionați de arhitectură, cu care să împărtășesc același limbaj în design, în speranța că le pot oferi acea libertate de expirmare pe care, poate, eu nu am avut-o în postura de angajat.

Nu avem o poveste sau o rețetă magică prin care am reușit să ne dezvoltăm. Ce avem, însă, este dorința de a merge mereu mai departe și de a face lucrurile mai bine, încercând în tot acest timp să ne bucurăm că putem lucra într-un domeniu care ne pasionează. Nu este mereu ușor și, uneori, neprevăzutul îți poate distruge toate planurile, indiferent cât de bine pregătit erai pentru ele. Însă, am învățat că trebuie să le luam pe toate ca atare și, cu perseverență, puțin noroc și înconjurați de oamenii potriviți, putem ieși învingători din orice provocare.”

Raluca Pavel | Co-fondator FOUR Design Studio

Designerii noștri

Înțeleg

Orice proiect reușit presupune o bună colaborare și comunicare între designer și beneficiar. Înțelegem contextul, dorințele beneficiarului, dar și limitele impuse de acesta.

Știu

“Unde?” “Cum?” “Cine?” “In cât timp?” și “Cat costă?” Sunt întrebările beneficiarilor noștri ce își găsesc mereu răspuns alături de designerii FOUR.

Creează

Totul pornește de la o idee genială transpusă în fiecare detaliu. Prin ea compunem spațiul adaptat la stilul de viață și ritmul beneficiarului.

Reușesc

Transformăm ideile în produs finit prin management riguros al costurilor și al timpului. Ne oprim doar când știm că totul este complet și nimic nu mai poate fi schimbat/agaugat/eliminat.

Înțeleg

Orice proiect reușit presupune o bună colaborare și comunicare între designer și beneficiar. Înțelegem contextul, dorințele beneficiarului, dar și limitele impuse de acesta.

Creează

Totul porneste de la o ideeTotul pornește de la o idee genială transpusă în fiecare detaliu. Prin ea compunem spațiul adaptat la stilul de viață și ritmul beneficiarului. geniala transpusa in fiecare detaliu. Prin ea compunem spatiul adaptat la stilul de viata si ritmul beneficiarului.

Stiu

“Unde?” “Cum?” “Cine?” “In cat timp?” si “Cat costa?” Sunt intrebarile beneficiarilor nostri ce isi gasesc mereu raspuns alaturi de designerii FOUR.

Reusesc

Transformam ideile in produs finit prin management riguros al costurilor si timpului. Ne oprim doar cand stim ca totul este complet si nimic nu mai poate fi schimbat/agaugat/eliminat.

Servicii

Consultanță
Proiectare
Obținere autorizații
Management de proiect