Laura Nicolae

Color does not add a pleasant quality to design – it reinforces it

Daca ar fi sa imi imaginez o lume ideala, mi-ar placea sa fim inconjurati de mai multa natura si mai putine cladiri, sa vad mai multa culoare si mai putin griul betoanelor, sa existe o armonie care sa ne faca sa simtim caldura, liniste si implinire. Si asta vreau sa aduc in fiecare loc pentru care propun un concept de design, multa culoare, dinamism si vibratie, energia unor povesti nescrise.

Cumva, am stiut mereu ca aceasta mi-e directia si ma bucur ca am ales sa urmez Facultatea de Arhitectura de Interior, caci fac ceea ce imi place inca dinainte sa lucrez pe plansetele facultatii.

De ce imi place sa fac design? Pentru ca am un sentiment de frenezie la fiecare inceput de proiect. E ca o noua poveste pe care o construiesc si caut inspiratie pentru concepte prin care pot sa transform idei in realitate. Pentru mine cea mai profunda satisfactie pe care mi-o ofera acest job este atunci cand stiu ca am reusit sa descopar ceea ce isi doresc oamenii si sa redau intr-o forma fizica acele aspiratii care ii fac sa se simta fericiti.

Imi place sa cred despre mine ca sunt un povestitor vizual ce imbina elementele creative cu cele tehnice pentru a realiza proiecte curajoase.

1. Daca nu as fi ales sa devin architect de interior as fi ales:

psiholog

2. Daca as putea sa fiu un erou as vrea sa fiu

Salvador Dali

3. Daca as fi o cladire, as fi

Casa Batllo