Title Image

Clienti

Testimoniale

„Trust the process” si rezultatul va fi pe masura asteptarilor! Daca nu ma crezi pe cuvant, reactiile musafirilor ar trebui sa fie de ajuns. Un proiect realizat intr-o perioadă dificila (pandemia Covid 19) de catre Raluca si Laura cu profesionalism, inovatie si devotament.

Adrian Marinescu

Datorita colaborarii cu echipa Four Design Studio, in special cu Raluca si Laura, ne simtim "acasa". Creativitate, pasiune, culoare, profesionalism, atentie la detalii, Four Design Studio. Recomand cu toata caldura si le multumesc!

Elena Satnoianu

Colaborarea noastra a fost foarte buna, am beneficiat de sustinere in totalitate cand am intampinat probleme cu furnizorii. Rezultatul a depasit asteptarile, fiind unul spectaculos si laudat de catre clientii nostri.

Simona Salavastru

Design-ul este “Arta” si numai designerii cu adevarat talentati vor sti sa-ti alinte privirea si sa-ti coloreze inima. "Four Design Studio" se reflecta in aceasta descriere, iar design-ul reusit in proiectul ambitios de renovare al salii de fitness, la care am colaborat, este ingenios si starneste admiratia prin fiecare detaliu bine integrat. Echipa Ralucai va fi pregatita pentru toate provocarile pe parcursul proiectului!!

Cristian Bentu

Recomand din suflet. Raluca, impreuna cu echipa din spatele ei, a reusit sa creeze spatiul perfect pentru familia mea. Creativitate, implicare, pasiune sunt cuvintele ce va definesc. Ati tinut cont de necesitatile fiecaruia si astfel ne regasim in fiecare colt al casei. Prima noastra casuta, o oaza de relaxare.

Zoia Alexandru

Stiti brief-urile acelea cu "vrem ceva frumos, ceva modern, inovativ"?!? Asa am fost noi la prima intalnire de lucru cu Raluca. Norocul a fost ca ea a stiut sa clarifice acel "ceva frumos", a avut rabdare si a reusit sa ne amenajeze un apartament foarte dragut, cozy si perfect pt familia noastra. Si nu suntem subiectivi, dar avem si poze ca sa demonstreze.

Alina Stan

Portofoliu clienti