Title Image

Clienți

Testimoniale

„Trust the process” și rezultatul va fi pe măsura așteptărilor! Dacă nu mă crezi pe cuvânt, reacțiile musafirilor ar trebui sa fie de ajuns. Un proiect realizat într-o perioadă dificilă (pandemia Covid 19) de către Raluca și Laura cu profesionalism, inovație și devotament.

Adrian Marinescu

Datorită colaborării cu echipa Four Design Studio, în special cu Raluca și Laura, ne simțim "acasă". Creativitate, pasiune, culoare, profesionalism, atenție la detalii, Four Design Studio. Recomand cu toată căldura și le mulțumesc!

Elena Satnoianu

Colaborarea noastră a fost foarte bună, am beneficiat de susținere în totalitate când am întâmpinat probleme cu furnizorii. Rezultatul a depășit așteptările, fiind unul spectaculos și lăudat de către clienții noștri.

Simona Salavastru

Design-ul este “Artă” și numai designerii cu adevărat talentați vor ști să-ți alinte privirea și să-ți coloreze inima. "Four Design Studio" se reflectă în această descriere, iar design-ul reușit în proiectul ambițios de renovare al sălii de fitness, la care am colaborat, este ingenios și stârnește admirația prin fiecare detaliu bine integrat. Echipa Ralucai va fi pregătită pentru toate provocările pe parcursul proiectului!!

Cristian Bentu

Recomand din suflet. Raluca, împreună cu echipa din spatele ei, a reușit să creeze spațiul perfect pentru familia mea. Creativitate, implicare, pasiune sunt cuvintele ce vă definesc. Ați ținut cont de necesitățile fiecăruia și astfel ne regăsim în fiecare colț al casei. Prima noastră căsuță, o oază de relaxare.

Zoia Alexandru

Știți brief-urile acelea cu "vrem ceva frumos, ceva modern, inovativ"?!? Așa am fost noi la prima întâlnire de lucru cu Raluca. Norocul a fost că ea a știut să clarifice acel "ceva frumos", a avut răbdare și a reușit să ne amenajeze un apartament foarte drăguț, cozy și perfect pt familia noastră. Și nu suntem subiectivi, dar avem și poze ca să demonstreze.

Alina Stan

Portofoliu clienti