Food & Beverage

Proiect: Locuință unifamilială

Locație: București, România

Suprafața: 110 mp

Anul realizprii: 2017

Fotograf: Diana Oros

Beneficiarii acestui proiect sunt un cuplu tânăr, căruia i se va alătura un nou membru, o familie activă, plină de viață și cu personalitate. Caractere îndrăznețe și cu dorințe pe măsură, spațiul pe care îl visau trebuia să îmbine perfect necesitățile fiecăruia, dar să și păstreze o unitate familială.

Astfel am reușit să îmbinam atât energia lui prin liiniile drepte și volumele geometrice, dar și spiritul ei feminin prin cromatică și prezența plantelor.
Și-au făcut apariția și un “coffee corner” pentru diminețile somnoroase, dar și un bar pentru serile cu prietenii.

S-a pus accent pe zona de dining, susținută de o bucătărie primitoare, pentru mesele în familie. O adiție (piesă) importantă este șemineul, construit special pentru a spori atmosferă călduroasă și primitoare, vizibil atât din dining, cât și de la bar sau din living. Dormitorul este îndrăzneț și romantic, o oază de liniște și relaxare. Cameră copilului respectă și completează cromatică apartamentului, unde funcționalul se îmbină perfect cu esteticul. Respectând cerințele brief-ului am reușit să creăm un spațiu aerisit, cu o compartimentare clară, volume simple și o unitate stilistică, de care să se bucure cei trei, și care să le satisfacă toate dorințele.